Een vader beschrijft het ontzag voor zijn vrouw tijdens de bevalling en wij pinken allemaal een traantje weg.

0
506

Een komedie legende zei ooit “Een bevalling is alsof je je lip over je hoofd heen moet trekken”, ze maakte geen grapje….

Het baren van een kind is wereldwijd geaccepteerd als 1 van de meest pijnlijke en bijzondere dingen wat het menselijke lichaam kan verduren. Omdat ik zelf 3 bevallingen van mijn eigen kinderen heb mee mogen maken is de beschrijving van je lip over je hooft heentrekken vrij accuraat. Het bijna onmogelijke strekfeest duurt uren en dan ook nog in 1 van de meest gevoelige plekken van het vrouwelijk lichaam.

Ikzelf vond de bevalling een geweldig iets om mee te maken maar ik kan niet ontkennen dat delen van een bevalling zeer pijnlijk zijn. Vooral het laatste gedeelte van de bevalling voelt het alsof je op het punt staat om in tweeën te breken. Elke keer weer bereik je een punt tijdens de bevalling waarbij je denkt dat je alles wat je bezit zou willen weggeven om de pijn maar te kunnen stoppen.

Geen enkele geboorte is een fluitje van een cent, dit is waarom een facebook bericht van een vader viraal ging omdat hij met zo veel ontzag voor zijn vrouw beschreef waar zij doorheen ging tijdens de bevalling van hun eerste kindje.

Getuige zijn van de kracht en uithoudingsvermogen van een vrouw tijdens de bevalling is iets waarvoor iedereen om een enorm ontzag heeft. Deze vader genaamd Willem Trice Battle heeft met zijn bericht duizenden een traantje laten wegpinken na het lezen.

I honestly don’t know how she did it. The pain was so intense, so overwhelming, that even I felt it. Everyone in the…

Posted by William Trice Battle on Sunday, 17 November 2019

Hij schreef het volgende :

I honestly don’t know how she did it. The pain was so intense, so overwhelming, that even I felt it. Everyone in the room felt it. Yet she pulled through. Her pain was gruesome. Her struggle seemed almost unbearable. I found myself gritting my teeth when she did, tensing my entire body when her contractions hit, and shedding tears along with her. All while realizing that I was merely a passenger, never to truly understand the excruciating pain she was experiencing.

She gave her labor every ounce of life and energy she had in her. And then gave a little bit more. And through it all, at the end of it she selflessly gave all of us a glimpse into what she has been enjoying exclusively to herself for the past 9 months. We all finally get to love and hold the boy that she sacrificed her body, comfort, energy, and self for. My son is an absolute miracle. Babies are absolute miracles. But to me, the greater miracle is his mother, who has shown me what selfless sacrifice really is. What love really is.

My wife is the real miracle.

“My wife is the real miracle.” Zeer mooi gezegd meneer Battle. Hier is een diepe buiging voor de vrouwen die onze babies baren om ons menselijk ras in stand te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here