Wij vonden de leukste baby en kinderkamer accessoires voor jou

0
167

Dierenkoppen

Dierenkoppen voor in de kinderkamer

We vonden deze dierenkoppen meteen superleuk op het moment dat we ze zagen, de vriendelijke dierenkoppen zijn een echte eye-catchers die de kinderkamer iets extra’s geven. Je kunt de dierenkop gemakkelijk ophangen aan de muur, kast of bed door middel van het lusje aan de achterkant van de dierenkop. De dierenkoppen zijn hier verkrijgbaar.

Een Groeimeter

De Jollein Canvas Indians Groeimeter
De Jollein Canvas Indians Groeimeter

Deze Jollein Canvas Indians Groeimeter is een handig hulpmiddel bij het registreren van de groei van je kindje. De groeimeter is een leuke accessoire voor de babykamer en geschikt voor kinderen van 70-140 cm. Deze leuke groeimeter is hier te verkrijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here