Heb jij deze gratis babydoos en gratis zwangerschapsboxen al aangevraagd?

0
4729
Blije Doos zwanger kado gratis

Wat is er nu leuker dan zodra je zwanger bent allerlei leuke gratis zwangerschapspakketten en gratis babydoos helemaal gratis aan te vragen. De meeste van deze gratis zwangerschapspakketten en gratis babydozen zitten bomvol met allerlei leuke gratis dingen. Wacht dus niet langer en vraag jouw gratis zwangerschapspakketten en gratis babydoos aan.

Gratis Zwangerschapsbox 1 : de blije doos

Ben je zwanger? Dan kan je nu de gratis het cadeaupakket van WIJ met oa. de blije doos aanvragen. De blije doos is een gratis zwangerschapspakket met daarin o.a. producten van Pampers, Philips Avent, Prénatal en Sudocrem. Daarnaast ontvang je gratis het Magazine WIJ 4x per jaar in je brievenbus tot je baby 1 jaar is. Zodra je kindje geboren is en je de geboortedatum hebt doorgegeven ontvang je tevens een super leuk babymutsje met zijn of haar naam er op! Klik hier om het cadeaupakket aan te vragen.

Gratis Zwangerschapsbox 2: Ouders van Nu Zwanger-en Baby Box

Ben je zwanger? Dan kun je nu helemaal GRATIS de Ouders van Nu Zwanger- en Baby Box aanvragenTot de achtste maand van de zwangerschap ontvang je na inschrijving: De zwanger special van Ouders van Nu, de gratis Zwanger- en Baby Box. Deze gratis babydoos zit bomvol gratis producten voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. Klik hier om de doos aan te vragen.

  • Zwangerbox: boordevol gratis producten, zoals het tijdschrift ‘Ouders van NU’ en ‘Kek Mama’, een speentje van Difrax, Pampers, kortingsbonnen, twee cadeautjes van Blokker en nog veel meer!
  • Babybox: boordevol gratis producten, zoals het tijdschrift ‘Ouders van NU’, Pampers, Gilette, Elmex peutertandpasta, Sudocrème, kortingsbonnen en wisselende verrassingen!
  • Gratis afhalen bij een Blokker winkel bij jou in de buurt.

Gratis Kado : Gratis Spuugdoekje

Door het aanmaken van een account op nutriciavoorjou.nl ontvang je per week informatie over je zwangerschap of je kindje en krijg je relevante adviezen van voedingsdeskundige. Jonge ouders die zich registreren via dit programma krijgen nu ook tijdelijk gratis een spuugdoekje.

Gratis Kinderboekenpakket

eder boekenpakket bevat minimaal 4 boeken: zoekboekjes, voorleesboeken en knutselboeken. Het kinderboekenpakket is nu als kennismaking GRATIS (exclusief verzendkosten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here