20 Dingen die het de ongeboren baby oncomfortabel maken in jouw buik.

0
10933
Blije moeder

Zwangerschap is zwaar, de veranderingen in jouw lijf, de veranderingen in hormonen en alle ongemakkelijke bijwerkingen kunnen allemaal zeer oncomfortabel zijn voor de moeder. Verder in de zwangerschap als de baby groeit worden dingen alleen nog maar meer oncomfortabel.

Maar de moeder is niet de enige voor wie die naarmate de zwangerschap vordert het steeds oncomfortabeler wordt, babies gaan ook door een heleboel tijdens dat ze in moeders buik zitten. Hier zijn 20 dingen die het de baby in de buik oncomfortabel kunnen maken.

1Voeding met sterke smaken

spicy pizza

Wanneer een aanstaande moeder eet zullen de smaak moleculen van het voedsel wat ze eet door haar bloed opgenomen worden en via het bloed in de placenta en het vruchtwater terecht komen, dit betekend dat de baby de smaak en de reuk van het eten wat de moeder eet waar kunnen nemen. Dit zal gebeuren vanaf ongeveer 11 weken van de zwangerschap, vanaf dat moment kunnen babies alles proeven wat de moeder eet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here