De 15 meest irritante zwangerschapsverschijnselen

0
9374
zwangere vrouw
zwangere vrouw

Het proces om een nieuw mens op deze aarde te brengen is al een wonder. Stel jezelf voor hoe wonderlijk het is dat een mens zich compleet ontwikkeld in het lichaam van een moeder. Voor bijna iedereen is dit een moment dat zeer mooie en dierbare herinneringen vormen.

Aan de andere kant is het zo dat het worden van een ouder altijd met een heleboel obstakels komt, helemaal als moeder zijnde. Ondanks het verlangen om de baby zo snel mogelijk in de armen the hebben is het proces ver van makkelijk.

1Verstopte neus en bloedneuzen

Verstopte neus en bloedneus
Verstopte neus en bloedneus

Progesteron veroorzaakt dit gelukkig niet, het is de oestrogeen die de schuldige is. Het veroorzaakt dat de neus membranen opgezwollen raken samen met alles in de rest van je lichaam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here