Rolling Stone Mick Jagger wordt weer vader op zijn 72e

0
836

Dat Mick Jagger op zijn 72 jaar nog raak kan schieten heeft hij nu bewezen. Mick Jagger’s woordvoerders hebben bevestigd dat de rock legende samen met zijn 29 jarige vriendin Melanie Hamrick zijn 8e! kind verwachten.

Ze bevestigen een report van People magazine en andere bladen dat Mick’s vriendin Melanie Hamrick Zwanger is.

Jagger, de 72 jarige frontman van de Rolling Stones, heeft al 7 kinderen – Georgia, James, Jade, Elizabeth, Lucas, Karis and Gabriel. Zijn huidige kinderen zijn tussen de 45 en 17 jaar oud. Mick is ondertussen ook al opa van 2 kleinkinderen.

Afgelopen mei beviel de vriendin van Ronnie wood, 68 jaar en ook een rolling stone, al van een tweeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here