Tante zwaar bekritiseerd nadat ze een foto van zichzelf op Facebook zet waarop ze het kind van haar zus borstvoeding geeft.

0
3486

De moeder van drie, de Australische Meg Nagle, heeft het halve internet over zichzelf heen gehaald omdat ze een foto van zichzelf op haar Facebook pagina had geplaatst waarop zij te zien was terwijl ze haar neefje borstvoeding gaf terwijl de moeder van het mannetje op haar werk was.

Meg Nagle was aan het oppassen op haar neefje en besloot, nadat de baby absoluut niet wilde drinken van de moedermelk die achter was gelaten, de baby zelf aan haar eigen borst te voeden. Dit resulteerde in dat de baby begon te drinken en daarna heerlijk in slaap viel. Meg Nagle die zelf een lactatie deskundige is gaf aan dat de moeder van het ventje toestemming had gegeven aan haar om hem te voeden.

Maar een heleboel mensen waren geschokt en vonden het vreselijk fout en verkeerd en hielden zich niet in bij het uiten van hun mening in de reacties op haar Facebook bericht. Meg Nagle maakt zich er volgens eigen zeggen niet heel veel te druk om. Ze vind het belangrijk om deze manier van voeden onder de aandacht te brengen omdat ze van mening is dat het geven van borstvoeding in dit soort gevallen niet alleen door de moeder gedaan hoeft te worden.

Je vindt het originele bericht HIER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here