Is dit de oudste nieuwe moeder ter wereld? Indiase vrouw zet haar eerste baby op de wereld op haar 70e!

0
2096
Daljinder Kaur zette vorige maand na 2 jaar van IVF behandelingen een zoontje op de wereld.
Daljinder Kaur zette vorige maand na 2 jaar van IVF behandelingen een zoontje op de wereld.

Een Indiase vrouw heeft op haar 70e een baby op de wereld gezet werd vandaag bekend. Daljinder Kaur beviel vorige maand van een zoon in de noordelijke staat Haryana. De verse moeder kreeg haar zoontje samen met haar man die 79 jaar is. Daljinder Kaur is de afgelopen 2 jaar onder behandeling geweest in een IVF kliniek in India.

Daljinder Kaur is op dit moment de oudste moeder die bekend is op de wereld. Ze neemt hiermee de plaats in van Rajo Devi Lohan, die ook 70 jaar was toen ze beviel van haar dochter Naveen. Rajo Devi Lohan was net als Daljinder Kaur behandeld door dezelfde IVF kliniek.

Mevrouw Kaur zegt dat ze zeker niet te oud is om moeder te worden, dit omdat er heel veel mensen kritiek hadden geleverd op haar zwangerschap. Ze zegt dat haar leven nu compleet is met haar kersverse zoontje genaamd Armaan. Het koppel dat al getrouwd is voor 46 jaar hadden bijna de hoop opgegeven dat ze ooit een kind zouden kunnen krijgen.

Haar man, Mohinder Singh Gill, zegt dat ze zich geen zorgen maken over de toekomst omdat God alles onder controle heeft en hen beschermd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here