De 6 dingen die er gaan gebeuren met jouw vagina na de bevalling

0
61562

Je gaat het doen of je hebt al gedaan, de bijna onmogelijke taak vervullen die er mogelijk is, een nieuw kleine mensje op de wereld zetten. Maar zelfs als je al naar alle adviezen hebt geluisterd, gewenst of ongewenst, je alle boeken hebt gelezen over zwangerschap, de volgende dingen zijn heel erg belangrijk. We gaan jou vertellen wat je moet weten, maar niemand jou ooit heeft verteld. Dit is alles wat je moet weten over wat er zich daar beneden afspeelt na de bevalling.

1Trampoline springen kan je wel vergeten

En als je moet niezen zou het soms beter zijn als je rechtop staat, of je zult inlegkruisjes moeten gaan gebruiken bij het sporten. Sorry dames, maar dit zijn de ongemakkelijke dingen die samengaan met het krijgen van kinderen. Het zogenaamde “Stress Urinary Incontinence” zorgt ervoor dat er urine lekt tijdens activiteiten die er voor zorgen dat er spanning komt te staan op de buikspieren. Het is aan te raden bekkenbodem oefeningen te doen, af te vallen en je lichaam de kans geven te herstellen na de bevalling. Er zijn buiten deze dingen ook medicijnen en chirurgische ingrepen mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here