Sonic youth: Deze vaginale speaker maakt het mogelijk om muziek af te spelen voor jouw ongeboren baby..

0
1610

Een Spaans bedrijf heeft een speaker uitgevonden om ongeboren kinderen de mogelijkheid te geven naar muziek te luisteren en ze daardoor positief te stimuleren. De speaker is ontworpen om ingebracht te worden in de vagina om zo het beste resultaat te krijgen. Dit omdat de geluiden die door de buik naar binnengaan heel erg dof en onduidelijk klinkt voor het ongeboren kind

Kinderen leren praten door te reageren op geluiden, vooral geluiden met een melodie. De BabyPod is een apparaat wat het al voor de geboorte mogelijk maakt de ongeboren baby te stimuleren.

Baby_Pod_Vaginal_speaker2

Het kleine roze apparaatje wat 150 Euro kost wordt bediend met een app op een telefoon maar gebruikt hierbij geen Bluetooth. De aanstaande ouders kunnen meegenieten van de muziek door een hoofdtelefoon die aangesloten kan worden op het apparaatje.

De BabyPod produceert maximaal 54 decibel en het wordt aangeraden om het na de 16e week van de zwangerschap te gebruiken voor ongeveer 20 minuten per keer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here