Hoe vertel je je baas dat je zwanger bent, 6 geweldige tips

0
11698

Gefeliciteerd, je bent zwanger, en je kunt er zelf niet enthousiaster over zijn op het moment. Er zijn zó veel dingen die je moet kopen, er zijn zoveel babynamen die je moet overwegen, de babykamer moet worden ingericht en je maakt je erg veel zorgen over het feit dat jouw meest favoriete jeans niet meer passen.

Er is echter nog wel een ander klein dingetje, nou, het is eigenlijk best wel een ding: hoe ga je je baas vertellen dat je zwanger bent!

1Bekijk en overweeg de risico’s.

De meeste vrouwen wachten met het vertellen van het goede nieuws aan de baas na de eerste 12 weken, maar als je een baan hebt waarbij er een potentieel gevaar is voor jouw of jouw baby, als je bijvoorbeeld politieagent bent, of je werkt met chemicalie, dan is het toch echt verstandig om het je baas eerder te vertellen en wellicht samen met je baas te bekijken hoe de risico’s kleiner te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here