Deense reisorganisatie vraagt ouders hun kinderen sexy vakantie cadeau te doen om grootouders te kunnen worden.

0
833

Het geboortecijfer in Denemarken daalt al jaren heel hard, er worden gewoonweg steeds minder kinderen geboren, dit betekend dat een heleboel ouders nooit grootouders zullen worden. De reisorganisatie “Spies”, in Nederland bekend als Neckermann Reizen heeft hier een hele creatieve oplossing voor gevonden!

De bedoeling is dat ouders hun kinderen een sexy en zonnige vakantie cadeau doen om de kansen te vergroten dat ze zwanger raken doordat zon, zee, strand en ontspanning nou eenmaal de sexdrive doet aanwakkeren 🙂 Dus onder het motto “Do it for Mom” heeft deze reisorganisatie een hele nieuwe campagne hier aan gewijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here