Blog : Ballenbakken en Knibbel, knobbel knuistje wie knabbelt er aan m’n huisje..

0
786

Allereerst was er het overdadige feestweekend ter gelegenheid van onze oudste zoon Ugo’s 3e verjaardag. Kosten nog moeite werden bespaard om alles aan te slepen in de achtertuin, wat deze schattige en oh zo verwende snotaapjes van die leeftijd maar een beetje kan behagen.

Een gigantisch softplay pakket met glijbanen, blokken en wipkippen, zand- en waterbak, trampoline, tunneltenten, speelgoedgarages en ballenbakken werden uitgestald. Terwijl boven ons de welbekende Londense septemberlucht grijszwart dreigde samen te pakken…

Dit alles uiteraard ook ter compensatie, aangezien vorig jaar uitgerekend broertje Alexi -en gelukkig niet ook Oscar zijn tweelingbroer- voor een open hartoperatie in het ziekenhuis lag. En begrijpelijk werd al onze aandacht en stress volledig opgezogen door deze mogelijk levensbedreigende gebeurtenis. Die overigens prima afliep. En de toen 2-jarige Ugo moest het stellen met 3 ballonnen en een kortstondig circusbezoek.

Maar zoals dat wel vaker met het weer -maar niet noodzakelijkerwijs als je het nodig hebt- brak een uurtje later de aangename nazomerzon door en de eerste gasten stroomden binnen. Zo stroomde ook de alcohol rijkelijk uit de flessen en de peuterplasjes in de uitgestalde potty’s!

Aangezien onze vaste nanny onverhoopt niet kon, was het niet alleen een jungle themafeest van beesten. Maar niets dan lachende, al dan niet met taart besmeurde kindersnoetjes met van die ingespannen rode wangetjes. Dat doet ondanks de complete rat race van partijtjes organiseren mijn “mama hart” toch weer smelten…

Zelfs niemand viel een buil op zijn hoofd, noch vernielde speeltoestellen, ook geen onherstelbaar bevuilde kleren, zelfs geen glaasje gebroken… Eigenlijk te mooi om waar te zijn. Ik moest ook al denken:”Aan elk sprookje komt een eind..”

Aan de feestvreugde kwam inderdaad de volgende morgen abrupt een eind. Toen ik als een ware anticlimax plotseling een knobbel in mijn rechterborst ontdekte. Maar wie kinderfeesten voor 50 man kan organiseren, kan ook deze medische uitdaging aan. Ik zal strijden tot ook mijn leven weer zoals een onbezorgd kinderfeestje zal zijn. Maak je borst maar nat!

Wordt vervolgd. Lees mee volgende week over het wel en wee van Londense mamma Karen en het borsten dilemma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here