Nieuwe Blogster : Sineke

0
764

Ik ben Sineke. Ik was drie weken geleden werkloos en dakloos. Of dat erg was? Nee, het was een eigen keuze. Vanwege het werk van mijn man, zijn wij samen met onze drie jongens naar Londen geëmigreerd. Hiervoor was het noodzakelijk om mijn werk als orthopedagoog op te zeggen en dus werkloos te zijn. Drie keer in de week heen en weer vliegen was namelijk geen optie. Ook was het noodzakelijk om ons huis te verhuren en dus dakloos te zijn. We zijn keurig opgevangen door familie, maar het had wel een impact.

Ik wil jullie een kijkje geven hoe het is om als Expat-moeder in een wereldstad als London te wonen. Ik zal onze grote en kleine avonturen delen, met daarbij de strubbelingen van het moederschap. Ook ik als orthopedagoog, waarbij je allerlei theoretische kennis hebt over het opvoeden en de ontwikkeling van kinderen, kom regelmatig opvoedkundige problemen in de praktijk tegen. Denk bijvoorbeeld aan driftbuien, weigeren van eten, stoeien dat altijd eindigt in vechten en dus ook krijsen, geduld verliezen. Maar vooral wil ik jullie laten weten hoe het nu is om als gezin te verhuizen naar een andere plaats waar je alles weer moet opbouwen.

Sineke

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here