Deze Hollywood celebrity verwacht een tweeling.

0
2182
Cameron Diaz & Benji Madden verwachten een tweeling
Cameron Diaz & Benji Madden verwachten een tweeling

Na negen maanden getrouwd te zijn is Cameron Diaz bekend van onder andere de films “The Mask“, “My Best Friend’s Wedding“, “There’s Something About Mary“, “The Other Woman” & “Annie” volgens meerdere bronnen in verwachting van een tweeling.. Diaz trouwde na 7 maanden met Benji Madden.

“Toen ze erachter kwamen dat ze in verwachting waren van een tweeling, waren ze beiden in shock. Ze zijn dolgelukkig!” aldus een bekende van de twee. “Ze is pas enkele weken zwanger, maar Cameron hoopt op een jongen en een meisje. Ze kan niet wachten om te gaan winkelen voor de twee wondertjes.”

De bron liet weten dat Cameron Diaz en Benji Madden erg voorzichtig zijn omdat Cameron natuurlijk al wat ouder is, 43 jaar, en dit kan voor problemen zorgen tijdens de zwangerschap. “Ze is erg gezond en tot nu toe gaat het geweldig. Ze hopen op het beste. Benji is erg beschermend naar Cameron toe en het is moeilijk voor hem om zichzelf op iets anders dan de zwangerschap te focussen. Hij kan niet wachten om vader te worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here