De pijn en extase : Fotograaf legt zwangerschap en thuisbevalling vriendin vast in schitterende beelden

0
4446
Fotograaf Gabriel Gomes maakte de foto's toen zijn vriendin Priscila beviel van hun dochter Violeta twee maanden geleden
Fotograaf Gabriel Gomes maakte de foto's toen zijn vriendin Priscila beviel van hun dochter Violeta twee maanden geleden

De Braziliaanse fotograaf Gustavo Gomes startte met het fotograferen van zijn vriendin op het moment dat ze hem verraste met de zwangerschap.

Hij beschrijft de 20 uur durende bevalling als “intens”, en hij voegde er aan toe dat hij moest huilen op het moment dat zijn dochter Violeta, nu 2 maanden geleden, geboren werd. Hij zegt dat hij foto’s blijft maken van zijn gezin zolang zijn dochter dit toestaat.

Misschien wel het laatste wat een vrouw wil terwijl ze een 20 uur durende bevalling gaat is de constante aanwezigheid van een camera lens. Gustavo en zijn vriendin Priscila waren het er over eens geworden dat ze beiden graag de bevalling op beeld wilden vastleggen.

Gustavo gaf toe dat de bevalling, die begon op een late zondagavond heel erg intens geweest was en dat hij een paar keer had geprobeerd zijn vriendin Priscila te laten poseren voor een paar shots, maar dat hij dat snel had opgegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here