Blog : Just an ordinary day

0
1249

Gisteren was het weer zover, hier in Apeldoorn begonnen de scholen weer.Kinderen blij, mama heel blij. We waren er weer hard aan toe!! De dag ervoor kreeg ik toch wel een soort van nesteldrang 4 kids 3 verschillende locaties, mama weer een ochtend aan het werk.Dus alles waarmee ik ook maar iets tijd mee kon winnen……….werd volledig uitgevoerd.

Onder het avondeten irriteerde onze zoon zich aan zijn zusje, hij is haar tweede vader zeg maar. Hij weet het allemaal keurig te vertellen hoe de dames zich horen te gedragen onder het eten. En de dames weten het ook weer heel goed voor hem en zij voor elkaar.Maar voor zichzelf, helaas.Zijn emotie liep iets uit de hand dus maar even afkoelen op zijn kamer. Na een half uur komt meneer dan altijd naar beneden met post, ja een schrijver en postbode in 1.Op het briefje staat structureel dat hij uit huis wil, en al zijn andere frustraties. Helemaal goed, lucht lekker op.Na een uur is hij vaak afgekoeld en kunnen we er weer heel hard om lachen samen.Het is een heerlijk tiener jong!!

Het briefje van mijn 13 jarige tiener
Het briefje van mijn 13 jarige tiener

De kinderen dus weer om een acceptabele tijd naar bed, na 10 minuten even kijken of het gelukt is om de slaap te vatten.Ja isa is in dromenland, haar zusje Noor niet, daar treffen we weer iets heel anders aan. Ze heeft alle tubes zalf die niet achter slot en grendel lagen volledig leeg gedrukt door haar kamer. Daar staat onze ruim driejarige hooligan om bekent. Bij de vraag waarom heb je dat gedaan, zegt ze dat heb IK niet gedaan hoor. Ik besef me dat het een zinloze discussie word dus aan de poets dan maar.

Volgende dag keurig op tijd de auto in Loek is de eerste die gebracht gaat worden, auto aan en ja tuurlijk het nummer, als je een beetje wil chillen is dat geen probleem, want we hebben drank en drugs. Alle 3 roepen ze yes ons lievelingsnummer!! Gaaf he mam, ik ga er niet in mee want om nou drank en drugs te gaan promoten zo vroeg op de ochtend. Ze swingen en zingen het uit, want we hebben drank en drugs en drank en drugs.

Alle 4 gebracht, precies een uur later. Lekker 3 uur gewerkt en dan is onze Noor weer aan de beurt om opgehaald te worden.ze rent naar me toe, mama! Gelukkig was het goed gegaan zei haar juf.ze was zelfs enorm vooruit gegaan, iemand had haar dokterskoffertje afgepakt en toen is ze het netjes komen zeggen ipv dat ze fysiek geweld gebruikte dus de juf was reuze trots!! Ik ook want daar hebben we de gehele vakantie hard aan gewerkt!!

Daarna de andere kids opgehaald, Isa wilde spelen na een hele dag school, ik zei lieverd laten we dat op een halve dag doen een beetje aan het einde van de week. Vandaag even bij tanken. Dat viel volledig in verkeerde aarde, een drift bui tot gevolg. In de auto aangekomen zei ze als ik later moeder ben dan……………zou ik zoiets nooit bij mijn kind doen. Zo maken we op een dag van alles mee. Vast net als jullie! Iedere dag weer een puzzel die s’avonds als ze slapen weer is opgelost.
briefjevanmijntiener

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here