Nieuwe Blogster : Michele

0
714

Ik ben moeder van 15 maanden oude Fadrienne. Mijn verloofde en ik zijn al 10 jaren samen. Waarvan hij de eerste 5 jaren in Nederland studeerde en woonde. Ik bleef in Suriname. Ik heb gestudeerd aan de universiteit van Suriname. En ben nu geoloog.

Mijn partner en ik geloven in hechtend ouderschap oftewel natuurlijk ouderschap. Dat betekent dat Ik nog steeds borstvoeding geef en wij co-slapen. Wij geloven niet in de ‘laten uithuilen’ methode maar laten haar eigenlijk zelf bepalen wanneer ze zelfstandig genoeg is. Het is een kind gerichte manier van opvoeden maar ze heeft wel een routine, met dutjes etc.

Ik ben nu nog een huismama, maar heb wel plannen te gaan werken. Fadrienne is vanaf haar thuiskomen altijd met mij geweest.

Ze is na haar geboorte opgenomen op de couveuse afdeling omdat ze vruchtwater geslikt had. Ze zat aan de infuus en er zat een neuszonde die vanuit haar neus in haar maag ging. Die waren de enige 3 dagen dat ze van ons gescheiden heeft geslapen.
Het waren de zwaarste dagen van mijn leven, om zonder mijn kleine te zijn.

Natuurlijk ouderschap is heel zwaar en je komt weleens slaaptekort. Maar de lieve knuffels en kusjes zij het waard.

– Michele
Mama van Fadrienne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here