Blog : Nieuwe blogster, Jolanda

0
1619

Hoi ik zal me even voorstellen ik ben Jolanda Harleman getrouwd met Roy Harleman en wij zijn trotse ouders van 4 kids, 2 jongens en 2 meiden.Onze oudste is Tobias van 10 jaar oud dan komt Isa van 4 jaar oud dan hebben we onze ontzettend ondeugende Noor van 3 jaar oud en dan onze jongste telg Loek van 13 weken.

Jolanda_otterlo

Jeetje, alweer 13 weken geleden.Loek is geboren in het ziekenhuis,toen zijn grote broer en zussen hem voor het eerst kwamen bewonderen,het blijft me altijd bij.die ogen, grote glinsterende ogen toen ze hun broertje voor het eerst zagen.Vol trots,zo mooi!!

We hebben onze handen dus vol, een hardwerkende man met een eigen timmerbedrijfje.En ik probeer tussendoor de administratie van mijn man nog iets in fatsoen te krijgen. En we ondanks alles proberen we volop te genieten, niet altijd natuurlijk.Want zo nu en dan gaat er ook wel is iets mis en zijn de dagen laten we zeggen anders als je zou willen. Jullie begrijpen vast wel wat ik bedoel.

Als ik nu namelijk uit mijn linker ooghoek kijk hangt de rails van het gordijn en het gordijn los van het plafond. Noor dacht vanmorgen dat je daar vast wel even aan kon hangen. Terwijl de gordijnrails als ik uit mijn rechter ooghoek kijk net weer aan weer aan het plafond vast is gemaakt.deze kwam naar beneden met een groot gedeelte van het stucwerk.Thuis heeft mijn man dus ook genoeg te klussen!!

Onze oudste 2 zitten op school en onze Noor zit 3 ochtenden op de peuterspeelzaal. Aangezien we nog midden in de slapeloze nachten zitten met Loek ben ik dus een beetje warrig en vermoeid. Regelmatig bij het wegbrengen van de kinderen zeg ik bij het afscheid nemen heel hard slaaplekker ipv veel plezier. En dan kijkt Noor me niet alleen verbaast aan maar helaas ook 2 juffen en 15 moeders.

Binnenkort ga ik weer voor 3 ochtenden aan het werk, dus vandaag is Loek voor het eerst wezen proefdraaien bij het kinderdagverblijf. Dubbel gevoel natuurlijk. Bij het wegbrengen stond ik er een beetje verloren bij maar Loek gaf de juf zo,n enorm grote glimlach, zal vast goed gaan.Bij het ophalen vroeg de juf of het mijn eerste kindje was. Die indruk had ze namelijk gekregen zei ze eerlijk. Het zegt dus niks, alles voor het eerst blijft lastig bij de eerste of vierde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here