Nieuw onderzoek laat zien dat auto kinderstoelverhogers gevaarlijker zijn dan gedacht

0
4091

Je zou toch bijna denken dat we in 2015 toch ondertussen allemaal op weg zouden moeten zijn in futuristische vliegende auto’s. Wat is er toch gebeurd met het prototype auto die ons sneller naar ons werk en naar school had moeten brengen? Door alle studies die er tegenwoordig worden gedaan om ons te laten zien hoe gevaarlijk auto’s en wegen eigenlijk wel niet zijn.

De veiligste manier om je kind in de auto te vervoeren
De veiligste manier om je kind in de auto te vervoeren

Bij deze studie waarbij de kinder autostoel verhogers of stoelverhogers zijn getest zien we een vreselijk groot verschil tussen de stoelverhogers en de normale goede en veilige autostoeltjes met rugleuning.

Als je het filmpje goed bekijkt zie je dat het kind in de normale veilige autostoel met rugleuning en hoofdbeschermer veel beter in riemen zit dan het kind op de stoelverhoger zonder rugleuning.

Als ouders deze stoelverhogers gebruiken denken ze dat het veiliger is en dat ze beter in de riemen passen, met realiseert zich echter niet dat deze stoelverhogers bijna geen veiligheid bieden ten opzichte van de normale veilige autostoel met rugleuning en hoofdbeschermer.

Klik hier voor een beste en veiligste autostoeltjes die er op het moment te krijgen zijn.

TIP: Wil je extra veel korting op een goede en veilige autostoel? Neem dan hier eens een kijkje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here