Bakerpraatjes – Wordt het een jongen of een meisje?

0
3160
Bakerpraatjes Jongetje Meisje
Bakerpraatjes, wordt het een jongetje of een meisje

Bakerpraatjes, er zijn er honderden en als je een kind verwacht zal zul je ze iedere dag moeten aanhoren als je het geslacht van de baby nog niet weet of dat je het gewoonweg niet hebt gedeeld met de rest van de wereld en het lekker voor jezelf houdt.

De bakerpraatjes gaan van of je op je linkerzijde slaapt of op je rechter, slaap je op de rechterzijde, ga er dan maar van uit dat het een meisje wordt of als je heel vaak misselijk bent en je vaak moet overgeven tijdens de zwangerschap, dan krijg je vast een meisje. Jongens geven pas narigheid na de zwangerschap zo wordt er gezegd.

Welke bakerpraatjes heb jij al gehoord? We zijn erg benieuwd naar jouw versies. Laat jouw bakerpraatje achter bij de reacties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here