MamaPagina zoekt bloggers

0
1465
MamaPagina Zoekt Bloggers
MamaPagina Zoekt Bloggers

Ben jij een (aanstaande) moeder, creatief, vind je schrijven leuk en wil je jouw verhalen over je zwangerschap, kinderen en family life of ben jij werkzaam in de gezondheidszorg of werk je met kinderen en wil je interessante zelfgeschreven artikelen delen met duizenden volgers van onze Zwanger Facebook pagina?

We zoeken leuke, grappige, emotionele en geweldige verhalen van onze lezers van de Zwanger Facebook pagina.We zoeken mensen die met enige regelmaat een blog willen schrijven. Zou jij dit leuk vinden om te doen, stuur dan even een e-mail naar blog@mamapagina.net , vermeld even in de titel van de email “Nieuwe Blogger MamaPagina”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here